Menu

Stage 2 - 21 september

   

Op de officiële resultaten en foto's is het nog eventjes wachten... maar heb juist mailtje ontvangen en ook de 2de race is vlot gegaan....als 7de over de streep geëindigd!

 

Hij schrijft het volgende : 

Race 2 (43.6km) zit er op. Het was warmer dan gisteren +-32C, maar af en toe wat sluierwolken en wind. Dat maakt alles draaglijker. Ik ben vandaag wonder boven wonder 7de geeindigd ;). Dat wil wel zeggen dat ik morgen bij de beste moet starten en dus ipv om 8hr pas om 10hr mag vertekken voor de long stage van 86.5km .

Vandaag ging het goed, heb maar 1 blaar en geen spierpijn. De etappe was ongelooflijk mooi. Er zaten twee zeer steile hellingen in, waar je eigenlijk maar tegen 2km per uur kan vorderen. Dit was de vroegere Navajo trail (indianen stam) de natuur is prachtig en de sfeer tussen de ultralopers zeer goed.

Deze race was er eentje voor Marie, een dorpsgenote...

Marie en haar familie zijn de afgelopen maanden door een rollercoaster van emoties gegaan. Nadat er werd vastgesteld dat Marie kanker had, diende ze direct met Chemo beginnen.

Ik kreeg 1,5 week geleden van de papa van Marie een tof mailtje. Na de helft vam haar chemotherapie kreeg Marie een positieve diagnose en was de kanker verdwenen. Echter Marie moet nu de voorgeschreven  chemokuur verder afmaken. Beetje moeilijk te vatten, als je weet wat dit allemaal doet met je lichaam.

Deze etappe met bergen en dalen kan je wat vergelijken met de emotionele rollercoaster, welke je hebt doorgemaakt Marie… maar weet dat achter elke helling, hoe zwaar ook, er steeds een afdaling komt, en waar het je makkelijker zal gaan. Nog even volhouden, en je zit terug in de volle snelle afdaling van je leven en kan je ten volle genieten.

Nog even volhouden!

Je kan de verhalen van Marie volgen op haar blog:  www.mariesreisnaar2016.blogspot.be.

Ik wil jullie ook al bedanken voor de leuke ondersteunende mailtjes die ik heb gekregen. Doet echt goed, om deze na een etappe in mn tentje te lezen.

Grtz from the Grand Canyon

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Binnen enkele uren start hij aan de langste race van 86 km. Dit zal ongetwijfeld veel karakter en doorzettingsvermogen vragen, maar we kennen Guys favoriete uitspraak : Pain is temporary, quitting lasts forever ;-)

Je kan nog altijd een mailtje sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  met vermelding in het onderwerp GUY GOOSSENS BIB 403. Na aankomst straks in zijn tentje zal het hem 200% deugd doen van dit alles te lezen.

Alvast bedankt iedereen! 

 

44971 comments

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top